Danie z pieczonym mięsem, puree ziemniaczanym, zielonymi szparagami oraz świeżymi ziołami, podane na niebieskim talerzu na drewnianej beczce.

Menu

Zupy, pizza z pieca, dania główne, desery, menu dziecięce; autorskie koktajle, karta win.

Zapraszamy na prawdziwą kulinarną ucztę

Nasza kuchnia przygotowuje dla Was codziennie pyszne śniadania serwowane lub w formie bufetu,
przekąski i przystawki, dania główne i pizzę z pieca, w których znajdziecie sezonowe, lokalne przysmaki.

Szef kuchni serwuje wyjątkowe dania a'la carte, z których każdy wybierze z pewnością coś dla siebie. Nie zapominamy o naszych najmłodszych gościach, którzy są dla nas najważniejszymi krytykami kulinarnymi.

Poznaj nasze menu

posiłki przygotowane od serca
Tortille z szarpaną wołowiną, sałatą i kolendrą, podane z kwaśną śmietaną, salsą pomidorową i limonką na szarym talerzu.

Śniadania

  08:00 - 10:30

Zapraszamy na pyszne i bogate śniadania serwowane lub w formie bufetu, w którym każdy z pewnością znajdzie coś pysznego dla siebie. Nie zapominamy o wegetarianach. No i mamy zawsze coś specjalnego dla najmłodszych gości.

Danie z pieczonym łososiem, batatami, zieloną fasolką i kremowym sosem, podane na niebieskim talerzu, ozdobione świeżymi ziołami.

Codziennie nasz szef kuchni serwuje dania oparte na regionalnych i sezonowych produktach. Z pewnością nie musimy namawiać Was do skosztowania najlepszego schabowego na Półwyspie. Mamy też wiele kulinarnych niespodzianek zarówno na lunch, jak i bardzo, bardzo niespieszną kolację w gronie przyjaciół.

Szklanka różowego koktajlu z lodem, ozdobiona plasterkami kiwi i kwiatami, na stole z trzema wiśniami.

Bar

  Od kwietnia do października

O poranku z pewnością pobudzi Was nasza aromatyczna kawa z ekspresu. W ciągu dnia w słońcu możecie schłodzić się pysznymi lemoniadami. Natomiast wieczorami nasi rewelacyjni barmani Gosia i Mateusz uraczą Was autorskimi koktajlami opartymi na świeżych i sezonowych produktach.

Ravioli podane na rukoli z płatkami migdałów, tartym serem i ziołami na niebieskim talerzu.

Dla najmłodszych

Dania uwielbiane przez dzieci
Danie z pieczonym łososiem, batatami i zieloną fasolką szparagową, podane na niebieskim talerzu z kremowym sosem, w naturalnej scenerii.

Dania a'la carte

Lokalne przysmaki
Dwie pizze na cienkim cieście z różnymi dodatkami, podane na jasnym drewnianym stole, obok limonki i butelek napoju.

Pizza

Pyszna pizza z pieca opalanego drewnem
Szklanka różowego koktajlu z lodem, ozdobiona świeżymi jagodami i gałązką zioła, ustawiona na drewnianym stole w naturalnym otoczeniu.

Autorskie koktajle oparte

Koktajle oparte na świeżych i sezonowych produktach
Burger wołowy z serem, ogórkiem, sałatą i pomidorem w bułce, podany z frytkami oraz dodatkiem sałaty i papryczek.

Opinie naszych Gości

Smacznie, estetycznie i ładnie podane

Do wyboru około 10 zestawów śniadaniowych. Zestawy zawierają warzywa sezonowe lub owoce sezonowe.

10 / 10

Na pewno wrócimy

Serwis w restauracji i barze na poziomie master szczególnie dwóch Panów z piątkowej wieczornej zmiany mistrzostwo świata zarówno na sali jak i na barze pełna profeska

Pozdrawiam kuchnię🤘

Świetne miejsce na wypoczynek, super obsługa. Jedzenie bardzo dobre i ogromne porcje.

5 / 5

Bardzo smaczne śniadania

Śniadania bardzo smaczne podobnie jak wybór lunchy i drinków - rewelacja!

10 / 10

Zarezerwuj pobyt

Gwarancja najlepszej oferty cenowej

Pod Cyprysami - surf & family resort

Mickiewicza 164
84-140 Jastarnia

Paulina
w godzinach: 08:00 - 22:00
+48 22 185 75 32
 kontakt@podcyprysami.pl

Jastarnia
Toruń
Gdańsk
1,2h, 80km
Poznań
4,5h, 380km
Warszawa
5h, 420km
Rucine-Nida
Ruciane Park
Ustronie Morskie
Ustronie Park
Olsztyn
3h, 245km